måndag, september 18, 2006

Fingerfärdigt

Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly gör vad ungefär vem som helst skulle göra i samma situation. Och det är så jävla bra.

Ända sedan hösten 2004 har Lars Ohly tvingats löpa ett nästintill oupphörligt politiskt gatlopp i svenska medier. Det svenska medieetablissemanget hat effektivt och målmedvetet försökt att magpumpa både Lars Ohly och Vänsterpartiet gång på gång.

Det bästa av allt är att delar av den valrörelse som Vänsterpartiet bedrivit i år är som klifrön i samma medieetablissemangs kallingar. För det är genom fotarbete och politiskt tydlighet som vänstern kan ta göra andra vägval än politiska återvändsgränder och i förlängningen.

När etablerade proffstyckare som positionerar sig strax till höger om Djingis Khan på den politiska skalan, kastar sådan skit över Ohly vill de åstadkomma något med det. Främst att diskvalificera vänstern från att kunna spela en central roll i arbetet mot den nyvalda grotthögerregeringen.

Jag kan inget annat säga än, fan vad bra gjort Lasse! Låt oss nu göra politisk verklighet av Lasses fingerfärdighet i hela partiet. Nästa valdag sparkar vi ut Allianzen med fingret i högsta hugg.

5 Comments:

Blogger Nisse Sandqvist said...

Fyndigt värre. Men wtf, är Marie gift med samme Tralau som jag tror? I så fall: lol!

12:25 em  
Blogger Oskar Lindvall said...

Hey nice blog! I made a sammanställning av citat av denna wonderful woman on my blog, and you can make a little extra money on the side... wink wink!

2:44 em  
Anonymous Anonym said...

Undrar just vad somliga av de journalister som arbetat flitigt med att smutskasta både v och s tycker om något år, då 400 av dem avskedats och börjat gå på A-kassa :-)

Jättebra att jag inte får mer pengar nu utan är med och gynnar dem som arbetar (i enlighet med det nya "arbetarpartiets" intentioner), precis de nya tag vi ville ha, och jobb det får vi ju snart, det går ju inga journalister arbetslösa i det här landet!

Om inte annat kan de kanske få jobb som barnpassare för 3.500/mån + mat och husrum och delat badrum med barnen eller med att klippa gräset åt några förvärvsarbetande som ju bör ha det lugnt och skönt och kunna koppla av när de kommer hem.

1:15 fm  
Blogger Catrin Mattsson said...

Jösses vad lågt...

11:05 em  
Blogger anon said...

Det är ännu lägre att sänka a-kassan och skapa press nedåt på våra löner.

8:21 fm  

Skicka en kommentar

<< Home