torsdag, augusti 11, 2005

Muslimhets fortsatt god moderat tradition

Som många säkert minns gjorde Janne Josefsson ett valstugereportage inför valet 2002 där de skickade ut folk utrustade med dolda kameror i de olika partiernas valstugor och där hasplade ur sig en massa rasistiskt dravel. Bortsett från att detta reportage med största sannolikhet producerades med samma propagandistiska ådra som de två avsnitten i höstas om Vänsterpartiets historia och Lars Ohly, blev folk rättmätigt förbannade.

Att moderater förtroendevalda på riksnivå hetsar mot muslimer och chilenare är helt enkelt inte okej.

Krigskrönikan publicerades nyligen en text med rubriken "Smyghögern och islamhatet" som väcker en viss känsla av obehag. Skribenten har nämligen avslöjat att en av de drivande bakom sidan www.finn59fel.com - med syfte att smutskasta Michael Moores Fahrenheit 9/11, Marcus Åvall - tillika aktiv i Fria Moderata Studentförbundet och medlem i MUF- också är en av initiativtagarna till hemsidan fomi.se - Forum Mot Islamisering och är den som registrerat hemsidan. fomi.se är en av de sidor som används allra flitigast av exempelvis Sverigedemokrater som vill hänvisa till "oberoende källor" som bekräftar deras rasistiska schabloner av muslimer.

Är det kanske dags att rensa upp lite i leden MUF?

2 Comments:

Blogger Bulten i Bo said...

Sa du "Forum mot judifiering"?

Är Per Ahlmark underrättad?

8:51 em  
Anonymous Anonym said...

Du har helt fel och jag önskar att du tar bort detta inlägg. Det finns inget samband mellan moderat Marcus Åvall och FOMI. Moderaten bor i göteborgsområdet, medan den som registrerat FOMI hemsidan bor i stockholmstrackten.

1:09 fm  

Skicka en kommentar

<< Home